April 28, 2015

Mångfald och företagande 2012

Den tredje upplaga av konferensen var på Scandic Star hotell i Sollentuna. Misa AB och HSO i Stockholms län ville fortsätta att sprida syftet med konferensen om inkludering, bryta fördomar, öppna upp arbetsmarknaden för alla, se till mångfalden. De lyckades få dit både politiker, journalister, idrottare mm. På scen var det en het debatt mellan Ylva Johansson (S)(nuvarande arbetsmarknadsminister) och Betina Kashefi (M) (dåvarande statssekreterare). Att se sin inre styrka och sätta mål fick vi höra Thomas Fogdö föreläsa om. Se livet med glädje och våga, det är bara du själv som kan, dessa ord talade Sosso Millegrim om för oss alla och publiken hade inte ett öga torrt efter denna föreläsning. För att lära alla om CSR kom Per Granqvist upp på scen. Ceaser som blivit månadens anställd på Mediamarkt berättade om sin resa för att få en anställning. Modererade det hela gjorde Cissi Wallin. Fullt av utställare i alla hörn och många besökare kom.

Citat från besökare från konferensen 2012

”Helt enkelt fantastiskt! Ser fram emot nästa år då jag redan planerat att ta med så många som bara är möjligt, kommer att arbeta aktivt med denna typ av frågor”

”Den gav mig inspiration personligen och för mitt arbete i daglig verksamhet. Det är väl de bästa mässorna/konferenserna som fungerar så. Tack för en givande eftermiddag.”

” Imponerande upplägg. Kul att försöka förmedla kontakter mellan företag och funktionshindrade. Bra initiativ!!!”

föreläsare sosso 2 föreläsare per granqvist cissi och bettinapgm utställarecissi och ylvautställare8 utställare6 thomas fogdöföräldrakraft1 stefan inleder

Facebook
MisaAB
Myrorna
Attention